Aksi Azira Shafinaz undang perhatian lelaki gila s*ks?

PETALING JAYA: Penyanyi dan pelakon wanita, Azira Shafinaz didakwa telah mengundang komen berbaur lucah segelintir lelaki berotak kuning.

Dakwaan ini terjadi apabila Azira telah memuat naik hantaran gambar di Instagram miliknya untuk memperagakan beg tangan terbaru yang turut mendedahkan bahagian belakangnya namun walaupun lengkap berpakaian, sebaliknya telah terjadi apabila terdapat beberapa lelaki “berotak kuning” telah memberi komen seakan berimaginasi seksual terhadapnya.

Antara komen berbaur lucah yang diterima oleh Azira Shafinaz di laman Instagramnya


Semata mata nak tunjuk pungg*ng besar


Tak besar pun

Mantap nya pungg*ng azira ni

Jika dilihat hantaran gambar berkenaan hanyalah hantaran biasa sahaja namun sekiranya seseorang itu mempunyai kecenderungan pemikiran dan imaginasi seks yang tidak dikawal sudah pastinya perkara seperti ini boleh berlaku. Malah perkara seperti ini kerap berlaku kepada beberapa artis dan selebriti wanita yang lain.

Melihat daripada komen lucah yang diterima, artis ini kelihatan tidak melatah dan malah tidak memberi sebarang respon terhadap mereka malah membiarkan begitu sahaja.

Selain itu, Azira Shafinaz atau nama sebenarnya Azira Shafinaz Binti Ramlan dilihat sedang akrab dengan pelakon Sharnaz Ahmad apabila dikatakan sering membuat “live” di Instagram bersama.


Berikutan itu, beberapa individu telah menyebut nama Sharnaaz diruangan komen dan meminta memberi pandangannya mengenai perkara ini.


“Patut la mamu tergila²kan, semua cantik

Aduuiii abang shanaaz kenapa macam ni, maaf kalau ayat ni buatkan semua marah,” antara komen netizen di Instagram milik Azira.

Author

Share